• Grey Facebook Icon

Sports Against Digital Addiction

INDOOR LONGBOARD EVENEMENT // Parkeergarage Houtwal

Algemene informatie

Longboarden in de parkeergarage Houtwal, 1,1 km naar beneden en met de lift omhoog! Wie wilt dat nou niet?

Het begint om 12:30 in de winkel, om 13:00 gaan we met de hele groep naar Houtwal. Zorg dat je op tijd bent, zonder bandje kom je er namelijk niet in! Rond 16:00 sluiten we het af met de finales en prijzen. Dit evenement is geschikt voor jong en oud en zeker voor alle niveau's. Je kan ook Longboard les aanvragen, stuur hiervoor even een berichtje of een email. 'maximum van 10 mensen' Dit is voor beginners of onwetenden maar wel lekker gratis.

Extra:
Een rek met speciale/specifieke onderdelen, deze mag je de hele dag door testen.

Denk aan bijzondere planken en aparte gagdets.

Ouders, opa's oma's, buren, vage kennissen zijn natuurlijk welkom om te komen kijken.Je kan van boven naar beneden veilig lopen en alles zien en beleven. Ook hebben we boven natuurlijk gratis koffie of thee.

Meld je nu aan

Geslacht

Entree kost €9,50.
incl. drinken & een snack.

Wedstrijden:
2 soorten afdaling wedstrijden.

Afdalen tot 14 jaar:
Wie is het snelst met het afdalen in de categorie tussen 0-14 jaar?

en mag jij trots naar huis met een prijs?

Afdalen 14+:
Voor alle mensen boven de 14, (ben je onder de 14 en wil je met deze run meedoen?

mag je het aangeven bij het inschrijven) wie zal hiervan winnen?

LET OP ! Helm is verplicht !
fietshelm/ paardrij-helm/ legerhelm maakt niets uit. Huren kan ook. Kom hiervoor iets eerder naar de winkel om te passen en stuur even een berichtje met welke

maat je nodig denkt te hebben. OP=OP