top of page
retro Skateboards

EVENEMENTEN

Sports Against Digital Addiction

LONGBOARD TOURS

Op dit moment geen tours in de planning. Hopelijk kunnen we in 2021 weer tours gaan organiseren. Stay Safe, Stay tuned.

Algemene informatie

 

De longboardtours beginnen om 12:30  (13:00 vertrek) en zijn rond 17:00 uur afgelopen. We verzamelen en eindigen voor de winkel Dumpstijl.

Dit evenement is geschikt voor iedereen die op een lekker tempo kan boarden. We maken altijd wel wat kilometers hierdoor ligt de adviesleeftijd op 8 jaar. Jonger? maar wel super goed kunnen boarden, mag natuurlijk altijd. 

Er zijn 2 routes. Voor beginners/chillers en gevorderden. Ben jij jong maar heb jij een ontzettend goeie conditie dan mag je natuurlijk met de grote jongens en meisjes meeboarden. Houd je meer van rustig cruisen, kies dan voor de chillers route! Natuurlijk pauzeren we . De grote pauze  doen we gezamenlijk met beide groepen Indien gewenst is het mogelijk om naar de andere groep overstappen. 

Voor dit evenement is bescherming op eigen risico. 

Entree: € 6,00. incl. drinken & een snack. 

Routes
2 verschillende routes:

 

Beginners/chillers: (8-16 adviesleeftijd)

Deze route is ongeveer 17 kilometer lang en is goed te doen. Om de 5 kilometer hebben we een pauze en zorgen we ervoor dat niemand achterblijft. Her tempo ligt niet hoog en wordt door de groep zelf bepaald.

Gevorderden: (16-25 adviesleeftijd)

Deze route is ongeveer 30 kilometer en gaat met een lekker tempo door, een aantal pauzes en een leuke omgeving. Geschikt voor iedereen die fit is en lekker door kan stappen.

A A N M E L D E N

Geslacht
bottom of page