EVENEMENTEN

Sports Against Digital Addiction

LONGBOARD-TOURS

De longboard tours beginnen om 12:30  (13:00 vertrek) en is ongeveer rond 17:00 uur afgelopen. We verzamelen en eindigen voor de winkel Dumpstijl.

Dit evenement is geschikt voor iedereen die op een lekker tempo kan boarden, wel maken we altijd wat kilometers hierdoor ligt de advies leeftijd op 8 jaar. Jonger? maar wel super goed kunnen boarden, mag natuurlijk altijd. 

Er zijn altijd 2 routes : beginners/chillers en gevorderden. Ben jij jong maar heb jij een ontzettend goeie conditie mag je natuurlijk met de grote jongens mee. Hou je meer van rustig touren, kies dan voor de chillers route! De route die jij wilt rijden kies je deze dag uit, ook is de grote pauze met alle 2 de routes samen. Hier mag je natuurlijk overstappen naar de andere groep.

Voor dit evenement is bescherming op eigen risico. 

Meld je nu aan

Geslacht

Entree: €6,00.
incl. drinken & een snack. 

Routes
2 verschillende routes:

 

Beginners/chillers: (8-16 adviesleeftijd)

Deze route is ongeveer 17 kilometer lang en is goed te doen. Om de 5 kilometer hebben we een pauze en zorgen we ervoor dat niemand achterblijft. Deze tempo ligt niet hoog en mag door de groep zelf bepaald worden. 

Gevorderden: (16-25 adviesleeftijd)

Deze route is ongeveer 30 kilometer en gaat met een lekker tempo door, een aantal pauzes en een leuke omgeving. Geschikt voor iedereen die fit is en lekker door kan stappen.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon